Het wordt een geweldige ervaring, dat beloven we!

We zijn zo blij dat we je de dag van je leven mogen bezorgen!

Hiernaast vind je ons reserveringsformulier.

Vul deze in en verstuur deze naar ons, dan nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

Op deze manier kunnen we jouw uitje precies aan je eisen laten voldoen!

Gewenst uitjeVideoclipLipdubVloggenTV maken voor één dagMega Media Mania Show

Tegenwoordig zijn er genoeg beroemdheden en idolen. Hoe zou het zijn om een dag net als jullie idool te schitteren in een eigen videoclip?

Lipdub is een fenomeen waarbij een bestaand nummer wordt geplaybackt en in één take met een groep mensen wordt opgenomen.

Kijk jij altijd de nieuwste vlogs en denk je ‘Dat kan ik ook!’? Dan is dit je kans. In deze workshop leer je alles wat nodig is om de nieuwe vlogberoemdheid te worden.

Ga bij ons media uitje zelf aan de slag! Bedenk in teams een format en kies je eigen rol, bijvoorbeeld als productieleider, cameraman, geluidsman, presentator of visagist. Jij bent, op welke manier dan ook, de ster van dit verhaal!

Ben jij goed in spellen, opdrachten en het werken in een team? Dan is onze Mega Media Mania show echt iets voor jou? Je bent onderdeel van “levende” digitale spelshow.

Ben jij helemaal fan van animaties? En zou jij zelf willen leren hoe jij deze kunt maken? Dat kan bij ons uitje Stop-motion. Hierbij ga je aan de slag met klei en andere attributen om jouw animatie tot leven te wekken.